keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

6 syytä olla menemättä Flow Festivalille

Kuva: Tulensytyttäjä

Disclaimer: Teksti sisältää tuulesta temmattuja väitteitä, vääristeltyjä tai olemattomia tutkimustuloksia, sekä epäkorrektia ja loukkaavaa huumoria.

Olette varmasti lukeneet monesta eri lähteestä hyviä syitä mennä Flow Festivalille. No, tänään luodaan vastapainoa. Tulensytyttäjä-blogi tarjoaa sinulle 6 syytä olla menemättä Flow Festivalille.

1. Esiintyjät ovat nevahöödejä

Niin kuin BB-Niko sen hyvin Viidakon Tähtösissä ilmaisi: "Mä oon vi*tu nevahööd susta oikeesti!" Flow on ennakkoluuloton uusien artistien esilletuoja. Se aliarvioimisen sijaan yliarvioi yleisönsä. Huhupuheiden mukaan Flow'n ohjelmaostajilla on joka vuosi keskinäinen kilpailu siitä, kuka saa kiinnitettyä oudoimman nimisen esiintyjän. Tänä vuonna voitto irtosi Joey BadA$$:illa.

2. Et ole tarpeeksi hyvännäköinen

Flow on myös näyttäytymisjuhla. Sen pääesiintyjinä ovat artistien lisäksi "vieras"- ja "vip"-passeilla kruunatut julkkikset, semijulkkikset sekä muuten vain hyvännäköiset ja yksilöllisyyttään korostavat ihmiset, jotka tykkäävät "näyttäytymisestä" ja selfieiden ottamisesta. Joukkoon on vaikea sulautua, jos et omaa yhtä tai useampaa edellämainituista ominaisuuksista.

3. Et ui rahassa

Flow on kallis festari. 3 päivän lippu, se ainoa tällä hetkellä myynnissä oleva kustantaa 160 euroa. Festivaalin oluen hinta on huhupuheiden mukaan sidottu Norjan olutravintoloiden liiton hintaindeksiin. Festivaalilla tarjotun naudan kallis hinta taas selittyy sillä, että liha on japanilaista naurulehmää. Aika pitkälti saman makuista, mutta keskivertoa iloisempaa sorkkaeläintä.

4. Et pidä Helsingistä

Flow Festival on Helsingissä. Unohda siis illuusiot riemukkaasta maakuntamatkailusta ja valmistaudu kohtaamaan suurkaupungin haasteet ja hinnat. Tulet kohtaamaan myös ihmisiä, jotka eivät ole halukkaita kohtaamaan sinua. Tulensytyttäjä-blogin neuvo: Deal with it, asshole.

5. Etsit festivaalirakkautta

Lähteettömän asiakastutkimuksen tulokset osoittavat, että yksikään Flow Festival -kävijä ei ole vielä koskaan löytänyt rakkautta Flow Festivalilta. Syynä tähän on festivaalikävijöiden loputon yksilöllisyyden korostaminen ja yleinen "viileystaso." Rakkaan etsimisen sijaan festivaalilta voikin hankkia vaikka tyylikkään parin aurinkolaseja tai Flow Festival-paidan.

6. Et halua tulla leimatuksi

Flow Festival -kävijöitä pilkataan julkisesti. Viime vuosina ihan sanomalehdissä asti. Sosiaalinen media ei helpota tilannetta. Flow lipulla saat unohtumattoman viikonlopun lisäksi hipsterin leiman otsaasi ja tilaisuuden selittää ystävillesi "miksi ihmeessä menet Flow Festivalille." Ikävä kyllä tilanteeseen ei näy helppoa ratkaisua. Tulensytyttäjä-blogin ohjeistus on: hanki parempia ystäviä.

5 kommenttia: