keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

Perussuomalaisten vaalikampanjabiisit

Kuva: Tulensytyttäjä

Disclaimer: Tekstissä esitetyt väittämät eivät pidä paikkaansa. Teksti ei pohjaudu faktoihin, eikä yksikään tekstissä esitetyistä mielipiteistä ole Perussuomaisen puolueen esittämä.

Kuten jokainen varmasti tietää, eduskuntavaalit ovat taas oven takana. Lähestulkoon tasan vuoden päästä tästä päivästä Arkadianmäelle valitaan taas uusia kansanedustajia. Ehdokkaiden kampanjointi ei ole vielä alkanut, mutta se ei tarkoita sitä etteikö kampanjoita oltaisi jo alettu suunnittelemaan. Tällä hetkellä ehdokkaat vielä kasaavat budjettejaan.

Joitan yleisiä vaalikampanjalinjauksia puolueiden sisällä on jo suunniteltu. Tulensytyttäjä-blogi sai nimittäin nimettömän lähteen kautta käsiinsä erään puolueen vaalikampanjan alustavat suunnitelmat ja iloiseksi yllätykseksi selvisi, että kyseisen puolueen kampanjatyöryhmä on päättänyt lähteä vaalitaistoon musiikin merkeissä.

Konservatiivisistä arvoistaan ja kansallisromanttisen taiteen ihannoinnista tunnetut Perussuomalaiset ovat päättäneet yllättää valitsemalla kampanjansa tukipilareiksi viisi ulkomaalaista pop-kappaletta. Ne eivät pelkästään kuvasta tulevan vaalikampanjan keskeisiä arvoja, vaan ovat myös olennainen osa Perussuomalaisen puoleen imagonkohotusta.

Tässä vaalikampanjasuunnitelmasta löytyneet kappaleet perusteluineen:

Twisted Sister - We're Not Gonna Take It

"Sopivan mahtipontinen. Ei liian nuorekas. Yhtyeen transvestiitti solisti symboloi puolueen muuntautumiskykyä ja rohkeutta uudistua. Kertosäkeen hokema sopii hyvin Perussuomalaisten linjaan: PS = No BS. Paskaa ei oteta vastaan keneltäkään. Etenkään ruotsalaisilta tai vihreiltä."

Cyndi Lauper - Girls Just Want To Have Fun

"Hyväntahtoinen ja iloinen melodia. Kappale tuo erinomaisesti esiin Perussuomalaisten kannattamia perinteisiä perhearvoja, joiden pohjana ovat isä ja äiti. Kappaleessa lauletaan naisten työnteosta. Se on positiivinen asia nostaa esille naisten euron ollessa jatkuvasti tapetilla."

PSY - Gangnam Style

"Sopivan tuore, mutta tuttu. Mustaan pukuun pukeutunut paksu aasialainen bisnesmies kuvastaa Perussuomaisten kannattajien laajaa kirjoa. Se myös viestii, ettei Perussuomaiset vastusta etnisiltä juuriltaan poikkeavia äänestäjiä. Lisäksi kappaleen rytmi on todella tarttuva."

Queen We Are The Champions

"Käyttökelpoinen ainakin tulevassa voittojuhlassa. Kun Jytky 2 otetaan vastaan, tämä soi taustalla. Solistin seksuaalinen suuntautuminen voidaan kääntää eduksi. Vaikkei tasa-arvoista avioliittolakia julkisesti kannatetakaan, ollaan avoimia myös mahdollisille homoäänestäjille."

Bloodhound Gang - Bad Touch

"Raadin suosikki. Erityisesti videossa tanssivat apinamiehet, sekä ranskalainen kääpiö herättivät kampanjaryhmässä positiivisia tunteita ja huvittuneisuutta. Suomen väkiluvun laskiessa vuosi vuodelta, on kampanjaan hyvä ottaa mukaan myös yksi lisääntymiseen kannustava kappale."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti