perjantai 14. maaliskuuta 2014

Synnyintarina


Kuva: Unknown

Hah, hei miten tässä nyt taas kävi näin? Vielä hetki sitten dominoin musablogimaailmaa Rosvot-huivi kasvojani peittämässä ja tässä sitä taas ollaan - lähtöruudussa. Mutta ei sillä mitään väliä, jumalauta kun tuntuu hyvältä ollaa taas tässä pienen kirjoitustauon jälkeen.

Tervetuloa lukija. Onnittelen sinua (ja itseäni), että löysimme jälleen toisemme. Tämä on uusi blogini, Tulensytyttäjä. Ehkä yksi kovimmista musablogeista mitä Suomi tulee ikinä näkemään. Paljon sanottu, tiedän. Mutta eipä tässä alkumetreillä kannata vähemmästäkään unelmoida.

Aloitin aikoinaan keväällä 2012 musablogin kirjoittamisen. Kuuntelin työni puolesta paljon demoja ja halusin jakaa maailman kanssa niistä parhaat. Aloin kirjoittaa, vaikka en osannut. Opettelen, ajattelin. Ja minä jumalauta opettelin. 186 tekstiä vanhaan blogiini Bloggeriin. Tuona aikana lukijamääräni nousivat nollasta huimiksi. Elokuun lopulla 2013 minua pyydettiin liittymään Rosvot-blogiportaaliin. Rosvoille kirjoitin noin 70 tekstiä. Lukijamäärät tuplaantuivat.

Sinäänsä en ihmettele ollenkaan, että olen taas uuden alussa. Siirryin kirjoittamaan Rosvoihin suurin piirtein samoihin aikoihin kun erosin pitkäaikaisesta suhteestani. Nyt olen viimein päässyt eroni yli. Käsillä on siis uusi startti enemmän kuin yhdellä tavalla. Halusin uudelleenkonseptoida koko blogini. Rosvoihin jääminen ei ollut vaihtoehto. Tarvittiin uusi startti.

Blogi tulee keskittymään laatuun. Laadukkaaseen musiikkiin ja kirjoittamiseen. Tulen todennäköisesti edelleen kirjoittamaan demobändeistä silloin tällöin, mutta toivon fokuksen pysyvän tällä kertaa levyttävissä artisteissa ja musiikkialan ilmiöissä. Laatua halki pöydän.

Isompien bändien ja mielenkiintoisten juttujen joukossa esiteltävät demobänditkin saavat enemmän arvoa kirjoituksista. Empiirinen tutkimus on nimittäin paljastanut, että yksin demobändit eivät kiinnosta lukijoita. Ne on ujutettava sekaan. Tämä blogi toivottavasti taklaa kysymyksen "miten saada loistaville pikkubändeille lisää kuulijoita, menettämättä lukijoita."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti